rafkan Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam wszystkich, jestem tu nowy więc wypada się przedstawić i pozdrowić wszystkich użytkowników tego forum. Nazywam się Rafał. Jestem z Otwocka, modelarstwem RC zajmuję się około 4 lata z różnym powodzeniem choć ostatnimi czasy coraz lepszym Proporcja startów i lądowań już od jakiegoś czasu zbliżyła się do 1:1. Do tej pory zbudowane i ulotnione płatowce to: Extra300 depron z bezszczotką home made, RWD by Skazoo z bezszczotką home made, szybowiec Młodzik - obecnie w fazie elektryfikacji a na warsztat powoli pcha się Katana PL z Artexu. Na koncie mam też przykre sytuacje które lepiej puścić w niepamięć. Z powodu przejścia w tzw. tryb bardziej zaawansowany zawiatłem do Was z nadzieją że od czasu do czasu pomożecie w potrzebie. Pozdrawiam wszystkich Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witamy w gronie wielbicielów modelarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam nowego Forumowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.