rafkan Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Witam wszystkich, jestem tu nowy więc wypada się przedstawić i pozdrowić wszystkich użytkowników tego forum. Nazywam się Rafał. Jestem z Otwocka, modelarstwem RC zajmuję się około 4 lata z różnym powodzeniem choć ostatnimi czasy coraz lepszym Proporcja startów i lądowań już od jakiegoś czasu zbliżyła się do 1:1. Do tej pory zbudowane i ulotnione płatowce to: Extra300 depron z bezszczotką home made, RWD by Skazoo z bezszczotką home made, szybowiec Młodzik - obecnie w fazie elektryfikacji a na warsztat powoli pcha się Katana PL z Artexu. Na koncie mam też przykre sytuacje które lepiej puścić w niepamięć. Z powodu przejścia w tzw. tryb bardziej zaawansowany zawiatłem do Was z nadzieją że od czasu do czasu pomożecie w potrzebie. Pozdrawiam wszystkich Rafał
Bartek2220 Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Witamy w gronie wielbicielów modelarstwa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.