yarecki61 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jeżeli to nie ten dział,proszę o przeniesienie.... Model zaliczył w końcu poważnego kreta . Uszkodzony przód modelu obciąłem,i teraz zastanawiam się nad jego rekonstrukcją. Może jakieś pomysły z Waszej strony,będę wdzięczny. Ja na razie nie mam pomysłu jak się do tego zabrać........ Tak to wygląda..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Potrzebuję tylko tego wymiaru,i mogę działać (zaznaczony na zdjęciu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk 58 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Od krawędzi natarcia jest 150 mm. Ja swojego po krecie poskładałem z kawałeczków ,które znalazłem i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Śliczne dzięki... ,no to zabieram się do pracy.... pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi