Ololuton Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam wszystkich . Tak na poczatek , jestem tu nowy (forum jak i lotnik ) Niedawno kupilem pierwszy model gamma 370 pro , gosc w sklepie powiedzial ze to swietny model na poczatek tej przygody. Zlozylem go do kupy i mam problem bo po podpieciu baterii sprawdzam funkcje , lotki dzialaja , smiglo dziala , ale lotka na ogonie nie reaguje . Prubowalem juz wszystkiego przetrzasam fora i nic nie moge znalesc . Na angielsko jezycznych to mnie odsylaja do specjalistow. Pomyslalem ze na Polskim forum napewno znajde odpowiedz. Jesli ktos jest w stanie podpowiedziec cos to bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ololuton Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Moze ktos wie gdzie moge znalesc czytelna instrukcje do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tutaj ładnie się przedstawiamy, o problemach piszemy w innym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi