karolez Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Witam wszystkich formurowiczów! Cytuj
karolez Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 Kiedy będę mógł dodawać posty... Cytuj
Mikolaj.waw Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Spokojnie ja czekałem kilka miesiecy Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Zefirek Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Jak się ładnie przywitasz, wtedy będziesz mógł dodawać posty. "Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania." Przeczytaj też regulamin forum. Cytuj
karolez Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 ...Cześć nazywam się Karol modelarstwem zajmuję się od 5lat, głównie latam samolotami i quadrocopterami klasy 250. Pozdrawiam Cytuj
cytryn Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Witam zasiedziałych. Przychodzę z konkretnym pytaniem na temat elektroniki i tam też się udaję. Pozdrowienia z Półwyspu Piotr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi