meloow Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam, Dostałem dziś maila od instruktora modelarnii w Dębowcu (okolice Cieszyna , Skoczowa) Stanisława Głowckiego. Predstawił mi propzycje wystąpienia (polatania) na zawodach modeli szkutniczych cytat Stanisława ... Będziemy mieli również sposobność podzielenia się doświadczeniami i czas na swobodną rozmowę. Dodam tutaj , że zjeżdża się cała śmietanka polskiego modelarstwa szkutniczego , z Mistrzami Świata i Europy na czele ... [] impreza odbędzie się 31.05-01.06. Treaz moje pytanie czy ktoś w kolegów mieszkających w pobliżu pojechałby również na tą impreze i także zabrał kilka modeli .... chętnych prosze o kontakt na PW ... w imieniu organizatora na impreze zapraszam wszytkich chętnych którzy chcą zobaczyć zmagania szkutników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Przypominam to już jutro - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthez Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 od której to się tam zaczyna ? Dębowiec ... to tylko 7km teraz tylko gdzie dokładnie? za pewne gdzieś na stawach hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam, na mojej stronie www.model.sck.pl jest link to planu imprezy !!!! ja jade tam jutro i mamy zamiar trochę polatać ... no chyba ze dziś dam rade to będe popołudniu ale tylko jako widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrula Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam jestem nowy na forum popszukuje info o zawodach lub wystawach modeli szkutniczych w pomorskim dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.