Gość slawekmod Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam.Szczegóły zamawiania zna Łukasz , zapewne udzieli informacji jak przebiegała cała procedura.Z tego co wiem to o ceny należy pytać przez mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Tutaj pytanie do Boogiego - jaka fakturę i czy w ogóle dołączyli do paczuchy? Chodzi o opis, kwotę i takie tam mające znaczenie przy odprawi celnej. Zastanawiam sie, czemu juz ktos kolejny laczy mnie z ta sprawa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ale gafa.... Oczywiście chodzi o Łukasza ( tikicaca ). Za niesłuszne wywołanie do tablicy przepraszam. Ja założyłem konto na firmę i o dane ciągle trzeba pytać mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.