Wojteq Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam, właśnie wracam z zawodów organizowanych w Płocku. Impreza odbyła się raczej pomyślnie i żaden model się nie rozbił W prawdzie pare modeli zostało lekko uszkodzonych (w tym i mój ) ale odrazu zostały naprawione bez większych problemów. Pogoda nie była nastrajająca (dość silny boczny wiatr, chłód i przelotne opady) ale organizator się postarał i dobrze przygotował lotnisko. Trawa była dobrze wykoszona oraz ubita a pole wzlotów na tyle duże że mogliśmy odwrócić start zgodnie z kierunkiem wiatru . Jedyne czego zabrakło to noclegów, wyżywienia oraz chociażby ciepłych napojów dla sędziów :? . Tutaj organizator odpuścił zupełnie chociaż startowe wynosiły 80 zł od zawodnika... Ale ogólnie wrażenia pozytywne Oficjalne wyniki: F4C F4G I pare fotek niestety telefonem :/ (jeśli ktoś posiada lepsze bardzo proszę o zamieszczenie w temacie) Ocena statyczna Przygotowanie do lotu RWD-6 w oczekiwaniu na start To tylko niektóre z modeli ponieważ nie miałem czasu ani głowy do robienia zdjęć A oto i sam Żwirko przy swoim RWD-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabos65 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam ja tez dołacze kilka fotek zdjecia troche słabej jakości bo robione telefonem ale to foum nie powinno przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursamajor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zdjęcia dostępne pod tymczasowym adresem sekcji modelarskiej aeroklubu Ziemi mazowieckiej w Płocku www.blichowo.plocman.pl/model a także mozna zobaczyć mój krótki montaż z tej imprezy pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Bardzo fajny filmik i relacja. Szkoda, że bez komentarza słownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursamajor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a dziekuję, troche nad nim posiedzioałem a komentarza nie ma bo miałem chrypkę pozdrawiam krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.