b4n4n Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam. Jestem nowy w temacie choć z modelarstwem mam do czynienia od małego ( wujek sklejał jeszcze kartony plastiki itd. więc troszkę się w temacie kręciłem ale wiadomo inna epoka) Latając śmigłem nie podołałem, kupująć śmigłowiec 4ch w zakresie 2,4. Nie jest to moja bajka już przy zakupie wiedziałem że bardziej sprawdził bym się pojazdach niżej gruntu Dlatego po nie udanym starcie zaczynam od nowa szukałem troszke w necie trochę wiem ale finanse narazie nie pozwalają szaleć. Zastanawiam się nad czymś takim HPI MAVERICK STRADA XB EVO 1/10 BUGGY RTR http://germanrc.pl/pl/p/Maverick-Strada-XB-Evo-110-RTR-2,4GHz-Model-Buggy/2967 Pytanie moje. Czy jest to dobry wybór na początek ?? Jeśli nie to na co zwrócić uwagę, czego wy szukacie w modelach, czego unikać czego się wystrzegać, lub też co odrazu zmienić na początku by nie padło p 10 min jazdy. Wszystkie odpowiedzi mile widziane. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsamolot Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Lepiej kup coś wolniejszego. Chyba że już miałeś jakiś samochód zdalnie sterowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi