PanByku Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Cześć Wam Stało się. Wiedziałem, że długo czekać nie będzie... i jestem szczęśliwym posiadaczem samolotu Zaraz pewnie i drugiego, jeśli przejdzie ogólną akceptację, ale do sedna powitalni: Mam na imię Kamil. Żyję pod Warszaffką, niedaleko Piaseczna. Moje doświadczenie w RC jest bardzo skromne, a nabywam je od lipca, tłukąc helikoptery (Heli-team FTW) . Nie jestem modelarzem, ale nigdy nie jest za późno by się nim stać Kiedyś, gdzieś, ojciec coś kleił, wycinał (nawet chwalił się, że konstruował samolociki w składnicy w Warszawie) i ja też trochę bawiłem się w modelarstwo redukcyjne (chyba tak to się nazywa). Nie będę się już niepotrzebnie rozklejał. Wiedzcie, że jestem względnie normalny. Pozdrawiam i zaraz smaruje następnego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi