tomson Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam wszystkich Trochę spóźnione przywitanie ale lepiej teraz niż wcale Na imię mam Tom(ek)asz, żyję już 31lat od urodzenia zamieszkuję w Brwinowie Dla tych co nie wiedzą gdzie jest Brwinów podaję współrzędne geograficzne 52° 8' 13'' N 20° 43' 34'' E Modelarstwo RC zainteresowało mnie kilka lat temu po podłączeniu sobie internetu, gdzie odnalazłem kilka stron poświęcone w/w hobby Brak kasy który dokucza mi do dziś spowodował że moje zainteresowanie pozostało wirtualne na kilka lat. Jakiś czas temu poznałem @Motyla który mnie wciągał, wciągał aż pod koniec 2006 roku mnie wciągnął i za jego radami poczyniłem odpowiednie zakupy W tym tygodniu zamierzam wykonać swój pierwszy lot (jak pogoda pozwoli) co za tym idzie utracić dziewictwo Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję czerpać z waszej wiedzy jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Dla tych co nie wiedzą gdzie jest Brwinów podaję współrzędne geograficzne 52° 8' 13'' N 20° 43' 34'' E przydała by sie również rozciągłość Żartuje i lece do mapy polski Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam. Może kolego napisz coś o swoim modeliku na obloty? jakś fota sie by przydała jesli oczywiście takowa jest. Życzę udanego lotu i oczywiście udanego lądowania oraz szybkiej nauki pilotażu. Pozdrówki z Kołobrzegu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 poczytaj forum to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 @malinn tutaj jest wszystko LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.