tomson Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam wszystkich Trochę spóźnione przywitanie ale lepiej teraz niż wcale Na imię mam Tom(ek)asz, żyję już 31lat od urodzenia zamieszkuję w Brwinowie Dla tych co nie wiedzą gdzie jest Brwinów podaję współrzędne geograficzne 52° 8' 13'' N 20° 43' 34'' E Modelarstwo RC zainteresowało mnie kilka lat temu po podłączeniu sobie internetu, gdzie odnalazłem kilka stron poświęcone w/w hobby Brak kasy który dokucza mi do dziś spowodował że moje zainteresowanie pozostało wirtualne na kilka lat. Jakiś czas temu poznałem @Motyla który mnie wciągał, wciągał aż pod koniec 2006 roku mnie wciągnął i za jego radami poczyniłem odpowiednie zakupy W tym tygodniu zamierzam wykonać swój pierwszy lot (jak pogoda pozwoli) co za tym idzie utracić dziewictwo Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję czerpać z waszej wiedzy jak najwięcej
Łukaszeq Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Dla tych co nie wiedzą gdzie jest Brwinów podaję współrzędne geograficzne 52° 8' 13'' N 20° 43' 34'' E przydała by sie również rozciągłość Żartuje i lece do mapy polski Hello
malinn Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam. Może kolego napisz coś o swoim modeliku na obloty? jakś fota sie by przydała jesli oczywiście takowa jest. Życzę udanego lotu i oczywiście udanego lądowania oraz szybkiej nauki pilotażu. Pozdrówki z Kołobrzegu 8)
tomson Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2007 @malinn tutaj jest wszystko LINK
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.