krzysiek.riese Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam Panowie. Rozpoczynam budowę kolejnego modelu. Będzie nim Smith Miniplane w skali 1: 2,3 czyli o rozpiętości 2,25m. Model będzie budowany technologią klasyczną bez użycia plotera czy też lasera. Dlaczego? Po prostu po kilku modelach poprzednich z pod lasera zachciało się mi przypomnieć sobie jak się pracuje pilnikiem i włośnicą. Plany SIG 'u powiększyłem do 200% i wydrukowałem. tak się prezentują na razie złożone na sucho. Będzie kawał modelu Planowane wyposażenie:?????? kto to wie, okaże się w praniu silnik pewnie klasy 100 cm serwa na pewno Savox ale nie wiem jeszcze jaki model całość puszczona na pewno przez Power Box Competition który idzie już do mnie z Niemiec. Pozdrawiam
semp Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam Panowie. Rozpoczynam budowę kolejnego modelu. Będzie nim Smith Miniplane w skali 1: 2,3 czyli o rozpiętości 2,25m. Model będzie budowany technologią klasyczną bez użycia plotera czy też lasera. Dlaczego? Po prostu po kilku modelach poprzednich z pod lasera zachciało się mi przypomnieć sobie jak się pracuje pilnikiem i włośnicą. Plany SIG 'u powiększyłem do 200% i wydrukowałem. tak się prezentują na razie złożone na sucho. Będzie kawał modelu DSC05972.JPG Planowane wyposażenie:?????? kto to wie, okaże się w praniu silnik pewnie klasy 100 cm serwa na pewno Savox ale nie wiem jeszcze jaki model całość puszczona na pewno przez Power Box Competition który idzie już do mnie z Niemiec. Pozdrawiam Zbudowałem kiedyś taki model o rozpiętości ok 2,2m i latał na RCG 50 ccm. Szału może nie było, ale podstawową akrobację robił. Serwa to Hitec 645 MG, waga do lotu 13 kg
Rekomendowane odpowiedzi