amatorsky Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam-mam na imie Blazej jestem z Rawy Mazowieckie-mala miescina miedzy Lodzia a Warszawa.Z zawodu jestem radiomechanikiem a z zamilowania modelarzem.Bawie sie w te zabawki wiele lat praktycznie od malego dziecka.Z racji mojego zawodu paralem sie niegdys budowa aparatury do kierowania modeli i o dziwo to dzialalo.Jako mlody czlowiek budowalem tez modele od zera i tez sie sprawdzaly.Ale nie ma ludzi idealnych i wiekszosc moich modeli rozbijalem uczac sie latac bo bawie sie w modelarstwo lotnicze.Teraz na starosc kupuje modele ARF skladam je i oblatuje.Troche sie nimi pobawie i w koncu sprzedaje.Obecnie posiadam apke Futabe 10J i 3 modele elektryki.Ale kto wie co bedzie dalej czy moj park maszynowy sie nie powiekszy==kto wie??Pozdrawiam modelarzy i chetnie odpowiem na pytanka a pewnie i ja je bede mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Błażeju, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi