Freestyler91 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam! Jestem kompletnie początkującym modelarzem. Chciałbym zakupic sobie jakis niedrogi heli do nauki więc proszę o propozycje. moje typy to: 1)]heli1 2)heli2 3)heli3 4)heli4 5)heli5 prosiłnym o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam, typy niecelne... Proponuje zainteresować się lamą v3/v4, na forum www.epheli.pl jest wszystko opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wszystkie te wymienione to są niestety zabawki. jesli planujesz dluzszą zabawe z tym hobby, polecam zainwestowac w cos lepszego. Te heli z allegro, są z lekka badziewne, nie ma czesci zamienych, po kraksie, bedzie albo placz, albo wola zemsty z zacisnietymi zebami, a tak na powaznie, do nauki najlepsza jest lamka, ale ta oryginalna, z dwoma silnikami, nie 3, jak ta z allegro, potem mozesz sie przerzucic na belt, hb king, mini titan, czy cos w tym stylu, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 minimum to jest lama..i to będzie dobryhel na początek..ja mam i sobie chwale...Najlepiej Lama v3 :] Świetny do nauki..dosc prosty...ale i tak trudny a jakbys mial jakis problem to wejdz na www.epheli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decha Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jeżeli nie odstrasza cię cena na poziomie 400zł t weź Honey Bee CP2. Ja się ucze właśnie na nim :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.