Freestyler91 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Witam! Jestem kompletnie początkującym modelarzem. Chciałbym zakupic sobie jakis niedrogi heli do nauki więc proszę o propozycje. moje typy to: 1)]heli1 2)heli2 3)heli3 4)heli4 5)heli5 prosiłnym o opinie
kill3ro92 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Witam, typy niecelne... Proponuje zainteresować się lamą v3/v4, na forum www.epheli.pl jest wszystko opisane.
Tost Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Wszystkie te wymienione to są niestety zabawki. jesli planujesz dluzszą zabawe z tym hobby, polecam zainwestowac w cos lepszego. Te heli z allegro, są z lekka badziewne, nie ma czesci zamienych, po kraksie, bedzie albo placz, albo wola zemsty z zacisnietymi zebami, a tak na powaznie, do nauki najlepsza jest lamka, ale ta oryginalna, z dwoma silnikami, nie 3, jak ta z allegro, potem mozesz sie przerzucic na belt, hb king, mini titan, czy cos w tym stylu, Pozdrawiam
barton3 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 minimum to jest lama..i to będzie dobryhel na początek..ja mam i sobie chwale...Najlepiej Lama v3 :] Świetny do nauki..dosc prosty...ale i tak trudny a jakbys mial jakis problem to wejdz na www.epheli.pl
Decha Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jeżeli nie odstrasza cię cena na poziomie 400zł t weź Honey Bee CP2. Ja się ucze właśnie na nim :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.