Patrol723 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tak jak w temacie co sądzicie o takim stabilizatorze do Phantoma 2 ? http://allegro.pl/gimbal-3-axis-mini-3d-stabilizator-dji-phantom-2-i5650880652.html Mam jeszcze kilka pytań dotyczące tego stabilizatora: - Czy podłącze go do Phantoma tym kablem co wystaje z drona? - Czy gimbal będzie czerpał prąd bezpośredio z drona czy trzeba będzie zamontować mu osobną baterię? - Czy będę mógł sterować gimbalem z aparatury? Z góry za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2216710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A jaki jeszcze byś polecił? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Do Phantoma byle czym się nie opędzisz bo to model o małej stabilności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A nie wiesz jak go podłączyć? Z Phantoma wystaje kabel do Zenmuse ale nie wiem czy do innego gimbala też można podłączyć ten kabel? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Generalnie to gimbala nie musisz nigdzie podłączać oprócz zasilania, będzie sam chodził bez możliwości sterowania nim. Nie wiem co to za kabel jest w P2 ale możesz podłączyć do Nazy zwykłym przewodem do serw mama-mama i będziesz miał sterowanie góra-dół i możliwość ustawień w programie Assistant. Ps Przy podłączaniu odetnij ten środkowy czerwony kabelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A to w każdym gimbalu jest to wejście do kabla? A ta wtyczka w P2 jest taka: Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wtyczka którą pokazałeś do niczego Ci się nie przyda - chyba, że kupisz gimbal Zenmuse. Z kolei jest jeszcze inny "luźny" przewód, z którego możesz wyciągnąć prąd do gimbala. Wszystko na foto, reszte możesz znaleźć i doczytać w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A do Go Pro 4 pasowałby Zenmuse H3-3D ? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi