mars2 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Czy nie odstąpił by mi ktoś prostego samolotu z depronu do nauki latania :?: :?: Jestem początkujący i chciałbym się nauczyć latania niechcę narazie kupować modelów bo narazie muszę się nauczyć latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 poszukaj tu/googlach - symulator FMS. od tego zacznij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Czy nie odstąpił by mi ktoś prostego samolotu z depronu do nauki latania Przesyłka cię drożej wyjdzie niż zbudowanie samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dobra dzięki zrobię samemu jakiś model a ten rwd-5 w ile się buduje :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 mars2, avatar niezgodny z regulaminem, tytuł kwalifikuje wątek do skasowania... Popraw się, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.