Patrol723 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam! Miałbym do was pytanie czy do Zenmuse H3-3D pasuje GoPro Hero 4 Silver? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A napewno nie będzie żadnych problemów? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Na pewno, przelatałem takim zestawem wiele godzin. Jeśli przycisk ustawień w GoPro będzie dotykał gimbala, wtedy wystarczy coś podłożyć i odsunąć kamerę od krawędzi gimbala. Ja np. dokleiłem malutki kawałeczek taśmy dwustronnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A silniczki działały prawidłowo? Czytałem na forum, że GoPro 4 jest cięższe i silniki ciężko pracują. Prawda to? :-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Zapomniałem jeszcze dodać, że dokleiłem do gimbala małą monetę żeby go wyważyć z GoPro. Latałem z 4 Silver i 4 Black, nigdy nie było żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Aha. A to z wywarzeniem nie było jakiś większych problemów oprócz doklejenie tej monety? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A jak wygląda podłączenie Zenmuse do Phantoma 2, jest w miarę łatwe? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A jak wygląda podłączenie Zenmuse do Phantoma 2, jest w miarę łatwe? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Mniej czasu zajęłoby Ci wygooglowanie odpowiedzi, niż napisanie tego zapytania... Ehh... Jest niesamowicie skomplikowane. Musisz wpiąć do gimbala jedną taśmę wyprowadzną z Phantoma 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi