bogusław Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam kolegów jak w temacie, poszukuje planów samolotu D.K.D III, publikowane byly w RC Przegląd Modelarski.
mikrus193 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czy ten rysun pomoże http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/845/126/DKD-III2
MareX Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Otrzymałem zapytanie od Kolegi Bogusława w sprawie planów DKD I i III, ale nie wiele mogłem Mu pomóc, więc wklejam tutaj szczegółowe zapytanie, licząc, że moje "rozległe znajomości" na forum coś w tej materii pomogą: "Czasopismo FMT Modelltechnik 9/09 a właściwie wkładkę z planami DKD I, jeden z kolegów na forum zbudował z nich model, który dość dobrze lata."
bogusław Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam. Sprawa załatwiona, plany z RC Przegląd Modelarski już w moim posiadaniu, a plany z FMT 9/09 obiecał kolega paweln7 za co serdecznie jemu MareX i innym kolegom dziękuje. Mam nadzieje że mój model będzie wyglądał równie wspaniale jak ten Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuje MareX.
Rekomendowane odpowiedzi