bogusław Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam kolegów jak w temacie, poszukuje planów samolotu D.K.D III, publikowane byly w RC Przegląd Modelarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakon Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 zadzwoń do redakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czy ten rysun pomoże http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/845/126/DKD-III2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Otrzymałem zapytanie od Kolegi Bogusława w sprawie planów DKD I i III, ale nie wiele mogłem Mu pomóc, więc wklejam tutaj szczegółowe zapytanie, licząc, że moje "rozległe znajomości" na forum coś w tej materii pomogą: "Czasopismo FMT Modelltechnik 9/09 a właściwie wkładkę z planami DKD I, jeden z kolegów na forum zbudował z nich model, który dość dobrze lata." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam. Sprawa załatwiona, plany z RC Przegląd Modelarski już w moim posiadaniu, a plany z FMT 9/09 obiecał kolega paweln7 za co serdecznie jemu MareX i innym kolegom dziękuje. Mam nadzieje że mój model będzie wyglądał równie wspaniale jak ten Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuje MareX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi