Aszej Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witajcie siedze na tym forum od kilku ładnych dni lecz dopiero wczoraj się zarejestrowałem przeczytałem dużo waszych postów i spodobało mi się te forum dlatego postanowiłem dołączyć do was i tak szybko sie mnie nie pozbędziecie a zdjęcie dodam dziś wieczorkiem Jestem początkujący kupiłem wczoraj Bellanca Decatron 480 (nie krytykować :oops: ) i przy składaniu tego modelu natknąłem się na pewien problem :? przy podłączeniu aku zaczął się wydobywać zapach jakby się coś paliło i troszkę się zakopciło z środka czy to jest normalne przy pierwszym rozruchu ? oczywiście odrazu odłączyłem akumulator i teraz troche się boje go ponownie podłączyć. (aku podłączyłem prawidłowo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 moze pomyliles bieguny i Ci sie regulator spalil? (choc piszesz ze prawidlowo) spawdz napiecie na aku woltomierzem, sprawdz regulator i silnik na innym zasilaniu (i regulator i silnik osobno sprawdzaj, ew. potem razem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.