czyzyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam Posiadam ww radyjko i moduł frsky DHT i chciałbym uruchomić telemetrię na wyświetlaczu i soft er9x dla frsky-a Wiem że w sieci jest milion poradników jak to zrobić i każdy radzi zrób tak albo tak tylko która opcja jest najprostsza i najbezpieczniejsza? Znalazłem opcje przeróbki z cięciem ścieżek i bez cięcia, z dodatkowymi modułami, konwerterami sygnału, z dodatkowymi rezystorami lub bez , do tego moja słaba znajomość angielskiego i tłumacz google który w dość osobliwie tłumaczy strony - wszystko to sprawiło że zbaraniałem do końca. Czy przeróbka pod open tx będzie działać z er9x? Mam milion pytań więc może spróbuję prościej. Znajdzie się ktoś na forum kto przerabiał ten sprzęt i jet pewien że jak mam radio tg9x moduł frsky DHT i chcę wrzucić soft er9x to może wskazać odpowiedni poradnik przy pomocy którego mogę wykonać ta przeróbkę? Dodam tylko że wolałbym bez żadnych dodatkowych modułów. Pozdrawiam Rafał 1
bandyr Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Miałem ten sam problem ale już jest w jednym palcu. Jak cos to pisz.
Rekomendowane odpowiedzi