adamsamolot Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam w tym temacie chciałem się zapytać do czego służy bindowanie. Chce kupić nową aparature z odbiornikiem, czytałem jej instrukcję i przeczytałem o sposobie bindowania. Nie wiem do czego bindowanie służy więc czekam na wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dla twojej wiedzy - "bindowanie " służy do tego , żeby odbiornik widział nadajnik .Rożne aparatury mają odmienne sposoby bindowania , wiec wszystko zależy od tego jaką aparature kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkovski Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Bindować-sparować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsamolot Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi