ggrzegorz Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Co o tym aerografie myślicie. Modelu tym nie pomalujesz ale fajna zabawa. http://www.spryciarze.pl/jak-zrobic-aerograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Fajna zabawa to jest z prawdziwym aerografem :wink: a z tego przerobionego spryskiwacza lecą rzygi a nie strumień farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Próbowałem wykonać go już dwukrotnie, jak na razie nie udało się, lecz jeszcze nie poddałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Radku za niecałe 50zł dostaniesz aerograf z dyszą 0,3mm w castoramie - szkoda czasu na budowę gdyż nawet nie zblizysz się jakością do gotowego. Ja ma dwa aerografy 0,3mm i 0,2mm ten 0,3 to tylko do malowania dużych powierzchni się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.