Łukasz1987 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 witam mam pytanie jak podłączyć zestaw do laptopa aby mógł odbierać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Przez to http://abc-rc.pl/Video-Grabber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 dzięki wielkie już zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 witam wszystko podłączyłem zainstalowałem i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 A na monitorze lub telewizorze działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 na monitorze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincek Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Czy w ustawieniach oprogramowania ustawiłeś właściwe źródło video, tzn. video grabber zamiast np. wbudowanej kamery internetowej? U mnie nazywa się 'OEM device'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 tylko nie wiem gdzie to się robi znalazłem tylko nie wiem jak to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincek Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zakładam, że używasz dołączonego oprogramowania Honestech TVR > property settings > zakładka video settings > video capture device > wybierasz 'OEM device' z rozwijanej listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi