adam49 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam . Bardzo proszę opinie na temat wyżej wymienionego odbiornika . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kiedyś były to całkiem dobre odbiorniki. NIe ma ich w sprzedaży pewnie z 5-6 lat ... bo Webra nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam49 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No właśnie. Trafił mi się egzemplarz w całkiem dobrym stanie ale gdy pogrzebałem trochę na forach z przed kilku la to znalazłem komentarze bardzo krytyczne na jego temat. Teraz mam obawy czy zamontować go w modelu gdyż niektórzy użytkownicy przestrzegali że zdarza mu się zgubić zasięg lub jest podatny na różne zakłócenia. Na razie przetestowałem go na ziemi i jest okey . Serwa ładnie centrują i nie trzepoczą . Może wypróbuję go najpierw w modelu piankowym gdyż miał być przeznaczony do spaliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi