Artur Oleksik Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Jako, że już mogę założyć nowy temat, od razu przechodzę do mojego problemu. Kupiłem sobie w Tower Hobbies zestawik jak w temacie, podłączyłem elegancko do Rustlera i polatałem może ze dwa pakiety. No i po tych kilku jazdach coś się zepsuło. Tzn. po wciśnięciu gazu silnik uruchamia się na chwilę a później ESC wywala jakiś błąd. Po wyłączeniu i włączeniu sytuacja się powtarza. Problem znika jak odłączymy silnik od ESC dlatego przypuszczam, że to wina samego silnika. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem i czy jest możliwa naprawa czy po prostu silnik jest do wyrzucenia? Z góry dzięki za pomoc Żeby pokazać szanownemu gronu o co mi chodzi, poniżej wstawiam link do filmiku z YT. Proszę tylko nie komentować mojego angielskiego bo go nie używałem od 10 lat a filmik powstał na potrzeby zgłoszenia gwarancyjnego https://www.youtube.com/watch?v=HZ2wmkM2sXc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi