Łukasz___ Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam jako totalny amator mam na początek 2 pytania A jeszcze wczesniej napisze ze składam model Multiplex Gemini. Wiem wiem to nie dla amatora ale raz sie żyje Czy jesli naciskajac łopatke serwa delikatnie nie da sie ona poruszyc to znaczy ze serwo jest uszkodzone? 3 serwa podczas montazu dało sie w ten sposób przestawiac a jedno nie. Serwa przyklejamy do modelu czy jesli wchodza w otwory dosc twrado to wystarczy je wcisnac? Dziekuje za odpowiedz i licze na wyrozumiałość Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Wiem wiem to nie dla amatora ale raz sie żyje i - w przypadku modelu - bardzo krótko! Zakład? :devil: łopatke serwa Dźwignię lub orczyk. nie da sie ona poruszyc to znaczy ze serwo jest uszkodzone? Niekoniecznie. Mechanika mogła się tak ustawić, że nie ruszysz. Najlepiej serwo podłączyć i sprawdzić. Serwa przyklejamy do modelu czy jesli wchodza w otwory dosc twrado to wystarczy je wcisnac? Można przykleić bezpośrednio, ale ubrudzisz obudowę klejem. Serwo można owinąć taśmą samoprzylepną i smarować klejem taśmę. Minus, że niektóre kleje słabo trzymają niektóre taśmy. Można wreszcie zastosować dobrą taśmę dwustronną. Wybór należy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.