kamaro111 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich mam na Imię Przemek ,jestem z Bydgoszczy modelarstwem rc zajmuje się od kilku lat z przerwami :(Właśnie nadszedł czas na powrót ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 To może kolego napisz coś więcej... bo masz jakieś kilkuletnie doświadczenie modelarskie, więc napisanie kilku zdań nie powinno być problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaro111 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 To może kolego napisz coś więcej... bo masz jakieś kilkuletnie doświadczenie modelarskie, więc napisanie kilku zdań nie powinno być problemem Pierwszy mój model to extra 300s rozpiętość 160cm nie pamiętam już profilu skrzydeł gdyż było to dawno, stracona przez klasyczny cyrkiel przy starcie powód bliżej nie określony..... Wtedy jeszcze dysponowałem aparatura futaba 4ex 4 kanały 40mhz fm ,z biegiem czasu nabyłem Graupnera mx16s i model cap od kolegi modello z depronu w którym zamontowałem: 4 serwa micro 9g Silnik gt2815/07 śmigło 10x5 Regulator bec 35a Mytech Pakiet lipo 3s na przemian Ray generation 3 i desire power v8 2250 Teraz przyszedł czas na model Aquila At01 w wersji arf rozpiętość 1700 Silnik Mds 68 5 serw tower pro sg 5010 I tak w związku z wypadkiem w pracy siedzę sobie i dłubię Czasem gdy pogoda pozwoli wypuszczam na zwiad Xbee dron 5.1 firmy Overmax To tyle kwestii przywitania mam nadzieję Marcin że zaspokoiłem Twoją ciekawość ,za błędy przepraszam tak jak pisałem miałem wypadek w pracy i brakuje mi czegoś w dłoni..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witamy Cię Przemku na forum! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi