Krzysiek85 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich mam na imię Krzysiek ,jestem z okolic Jeleniej Góry modelarstwem rc zajmuje się od kilkunastu lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 To może napisz coś więcej... bo jakieś doświadczenie posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek85 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 To może napisz coś więcej... bo jakieś doświadczenie posiadasz. Witam ponownie! Znalazłem chwilkę by napisać o sobie coś więcej. Swoją przygodę z modelarstwem rozpocząłem 18 lat temu od sklejania popularnych w tym czasie jaskółek kupowanych w Składnicach Harcerskich. Późnej zapisałem się do modelarni i przyszedł czas na pierwszy szybowiec rc strzelany z gumy + pierwsza dwukanałowa futaba kupiona przez kolegę w Niemczech na targach modelarskich i pierwszy model spalinowy o rozpiętości 80 cm napędzany malutkim silniczkiem żarowym cox 0,8 cm3. Cóż to była za radość nie do opisania gdy można było sterować modelem tam gdzie się chce. Między czasie w miarę środków finansowych próbowałem różnych dziedzin modelarstwa, łącznie ze sklejaniem kartonowych modeli z "Małego Modelarza". Obecnie posiadam modele rc latające, pływające, jeżdżące nitro, benzynę i elektryki różnego rodzaju. Nie podeszły mi tylko śmigłowce. Od 2010 roku latam również na paralotni z napędem plecakowym i zbieram kaskę na dwuosobową trajkę. Pozdrawiam! i życzę wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku i nadchodzącym sezonie modelarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi