PAX Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witam... mam na imię Paweł i mam 21 lat, modelarstwem zajmuję się od 12 lat. Swoje pierwsze modele budowałem na łomżyńskiej modelarni . Zaczynałem jak każdy od modeli swobodnie latających takich jak "jaskółka", "sowa", "junior", aż w końcu wkroczyłem w świat modeli sterowanych radiem. Pierwszym modelem RC jaki zbudowałem był elektroszybowiec "hi-fly". Później były to modele z każdej dziedziny modelarstwa od modeli kartonowych poprzez samochodziki spalinowe i elektryczne , jachty klasy F5E i F10M skończywszy na wszelkiego rodzaju konstrukcjach lotniczych. Całą przyjemność z modelarstwa czerpię z budowy modeli i rozwiązywaniu trudności związanych z nią, a samo latanie jest dla mnie jedynie dodatkiem uwieńczającym budowę, który sprawdza jakość wykonania . W chwili obecnej jestem studentem pierwszego roku Wydziału Elektrycznego Politechniki Warszawskiej. Forum odwiedzam dość często od samego jego początku, jest ono niesamowitą kopalnią wiedzy, wymiany doświadczeń, miejscem poznania niesamowitych ludzi. W miarę swoich możliwości spróbuję podzielić się swoją wiedzą jak również będę chciał znaleźć odpowiedź na wiele nurtujących mnie pytań i problemów. Pozdrawiam Paweł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Cześć Paweł Witam z pobliskiego Grajewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.