incarsecurity Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Chciałbym przywitać kolegów modelarzy. Trafilem tu gdyz zamierzam zbudowac swoj pierwszy model RC. Mysle, ze to dobre miejsce zeby znalesc duzo wspanialych inspiracji, informacji i porad! Widzialem kilka ostatnich modeli zaprezentowanych tutaj i zrobily na mnie olbrzymie wrazenie. Dodam, ze posiadam frezarke CNC oraz mam doswiadczenie w spawaniu egzotycznych metali wiec chetnie sluze pomocom innym kolegom w obrebie moich mozliwosci i czasu. Wystarczy napisac email. Mam nadzieje ze tak bede mogl odplacic za dzielenie sie wiedza i doswiadczeniami przez innych kolegow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incarsecurity Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Oczywicie: Grodzisk Mazowiecki - Nie bardzo widze gdzie moge poprawic sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi