Patryk Urban Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Jakiś czas temu urwałem antenę odbiornika, tak gdzieś po środku. Zlutowałem, było ok. Ale Znów ją jakieś 2 tygodnie temu urwałem, polutowałem i ze złożoną anteną, metr od modelu często są zakłucenia. Myślicie że to jest winą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 wymien antene na nowa o tej samej dlugosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mam ją kupić w modelarskim czy poprostu wziąć z elektrycznego jakiś cienki kabel o tej samej długości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 wez cienki kabel o tej samej grubosci i dlugosci, wlutuj i powinno byc OK Juz ja 2 razy urwales wiec moze byc gdzies w srodku naderwana a ty tego nie widzisz bo izolacja cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Antena wymieniona i odrazu się poprawiło WIELKIE DZIĘKI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.