karwos00 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam serdecznie . Zainteresowałem się modelami RC i tak tu trafiłem. Niestety jako początkujący mam wiele pytań. Na początek mam Model RC Brontosaurus - leżał u mnie od kilku lat bo pakiety odmówiły posłuszeństwa. Ale czas już to zmienić. Zakupiłem pakiet Lipo 2s 3600 - niestety po włożeniu do HSP po kilku naciśnięciach spustu silnik się spalił. Teraz czas to wszystko poskładać tak jak ma być. Chcę też dla synka zreanimować małego drona - nie mam niestety pilota - może uda mi się coś do niego dobrać - pakiet 3,7 300mAh - właśnie go ładuję 0,1A Mam Imax B6 więc może nie uszkodzę - był rozładowany do 2.5 - przy drugiej próbie imax zaczął go ładować. Jeszcze raz wszystkich witam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tomku, witamy na forum! Zanim o coś zapytasz, poczytaj - dużo informacji jest już dostępnych na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi