Filips Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam, Posiadam drona firmy Manta MDR003 Sky Stig. Niestety nie posiadam nadajnika takowy został zgubiony:/ Co mam zrobić by go uruchomić? Myślałem nad kupieniem nowej aparatury i zamienieniem odbiornika w dronie, tylko nie wiem czy będzie to latało. Proszę o porady Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Odbiornika nie zamienisz bo wszystko mieści się zapewne na jednej płytce patrząc po rozmiarach modelu. Zostaje Ci kupno nowego radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filips Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź Czyli muszę kupić nadajnik tej samej firmy i do tego samego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonidas Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 najprawdopodobniej tak, taki urok gotowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filips Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Firma odpisała mi na maila, napisali że jest możliwość kupna nadajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi