Kazik Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam mam na imię Kazik. Jestem z Białegostoku i mam 17 lat. Modelarstem winteresuje sie od niedawna. Na tym forum szukam podstawowych informacji bo jestem całkowicie zielony w tych sprawach . Chcem zbudować model sam od poczatku a nie kupywac w sklepie mam nadzieje ze znajde tu porady jak zrobic własny samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witaj, życzę Ci wiele cierpliwości i wytrwałości. Zastanów się jednak na początku, czy wolisz zrobić sam fajny model "na półkę", czy nauczyć się latać. Przekonałem się na własnej skórze, że lepiej nauczyć się latać na "prawie gotowcu", który lata sam jeśli mu się nie za bardzo przeszkadza, a potem ulatniać własne konstrukcje. Inaczej masz duże ryzyko porażki i zniechęcenia. Pozdrawiam Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Sam od początku nie jest zupełnie złym pomysłem, zwłaszcza jeśli z dobrych planów. Może przejrzyj wątki o RWD5? No i witaj na forum, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.