Lord Rzeźnik Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam! Latal ktos z was w ten pechowy dzien :?: Ja bylem w Kobylnicy, ale pogoda byla fatalna...Mimo tego musialem za wszelka cene wyprobowac nowe smiglo(wieksze).Model poszedl pionowo w gore :jupi: , beczka, pikowanie, wyprowadzanie modelu iiiiiiii udalo sie, za kilka sekund zerwal sie podmuch i depron poleciallll, daleko. Rzucilo nim na lewo ,na prawo, walczylem z wiatrem.W koncu , gdy z trudem podlecialem 10 metrow do siebie musialem juz ladowac pzymusowo, bo zaczelo mi czapke z glowy zdmuchiwac... Nagle, metr nad ziemia, na pelnym gazie kret :shock: .Zgieta oska od silnika, nawet smiglo cale :lol2: PS: sory, ze takie opoznienie. Tu model, jeszcze ze starym smiglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Latal ktos z was w ten pechowy dzien Piątek 13 w tym roku odpuściłem, ponieważ mój Cockpit poleciał do Niemiec. W zeszłym roku latałem 13. w piątek i wszystko zakończyło się pozytywnie, natomiast dzień później było już tragicznie Więcej pod tym adresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.