CichyBart Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Co do niektórych filmików, to jest to jawny dowód na to, iż model stoi w miejscu, natomiast to ziemia się kręci. Świetny model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino774 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam! Trochę poszukałem i wybrałem to: - Silnik Emax CF2805 KV2840 (waga: 29g) - serwa TowerPro SG-92R (waga: 2x9g) - pakiet 1350mAh 2S 30C (waga: 75g) -odbiornik fs ia6 (waga: 6g) - regulator: ESC EMAX BLHeli 20A 2-4S (waga: 28g) (konketnie ten: https://abc-rc.pl/ABC-Power-ESC-20A, "do modeli samolotów". Różni się on czymś po za wydajnością prądową od wersji 30A, która jest oznaczona jako do dronów i multikopterów i może źle współpracować ze zwykłymi odbiornikami RC?) - śmigło 6x4 Wydaje mi się, że wszystko powinno współgrać i nie wyjść jakoś zbytni ciężkie. Elementy wyciąłem z podkładów 5mm oraz skrzydła wraz z uszami z 3mm (szare, gładkie z jednej, płytko rowkowane z drugiej strony). Elementy ważą nie całe 90g więc z wagą do lotu powinienem się zmieścić w zalecanych 250g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi