mankoot Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 227g masz juz na gotowo? Z baterią itd? Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak na gotowo, ale bez pilota . Myślałem że wyjdzie lżej , ale się nie udalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja mam skrzydlo i usterzenie z epp 6mm, kadłub podklad 6 mm, kilks wstawek z pianki z papierem, hextronik 24g 1300 kv, lipo 3s 1300, kamerkę i nadajnik fpv, i razem 430 g. Troche klocek w porownaniu do twojego.. Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ty to masz wypasionego i wiem czy tak ciężko z takim wyposażeniem? Ja mam lekkie wyposażenie i pakiet 2s 1100. Co według Ciebie lepsze podkład pod panele czy epp. Chodzi mi o sztywność tej samej grubości bo widzę że wzmocniłeś natarcie listewką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wiecej przezyje epp, a czy sztywne? Bez listewki wygladalo jak zagiel Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Oblataleś już Swojego Slowlego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Nie, wczoraj o 16 odebralem plan w drukarni - nie chce mi sie sklejac kartek, za 6 zł, a dzis troche wiało... Jak na pierwszy raz Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Mnie też dzisiaj wiatr odstraszył. Szybko Ci poszlo ze sklejaniem ja to czasem się więcej ukombinuje zanim coś złoże do kupy... Będziesz miał film z oblotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Slowly oblatany. Niestety nie ma filmu bo nie zabrałem telefonu z wrażenia ????. Lata jak latawiec bez wiatru, niestety jak podwiewa trzeba przesunąć SC do przodu. Ja mam pakiet na rzepie bo czułem że tak może być i mam możliwość regulacji. W spokojnych warunkach latanie nim to będzie bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja tez oblatałem - lata jak gazeta, nawet przy słabym wietrze. - filmik bedzie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolsza Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To i ja się pochwalę co zrobiłem. Brakuje jeszcze skrzydła, maski, czekam na całe wyposażenie (silnik, regulator, pakiet). To co jest waży 92 gramy, usterzenie z tyłu depron 2x3 mm. A tak na marginesie to kółka chyba wytnę na ploterze bo tak to masakra, krzywe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Koła zapnij na dremel i ładnie wytoczysz , albo prościej jeszcze .... znajdź korek od płynu do płukania i nim wytniesz takie koła, ja tak ster w Lazy bee odchudzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Wszyscy się chwalą to i ja Pracę narazie wstrzymane z powodu braku wyposażenia. Ciąg dalszy koło środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolsza Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To ja muszę chyba dzisiaj zarwać nockę. Mój bez skrzydeł się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I jeszcze jedno. Waga bez wyposażenia i kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwolsza Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A ja myślałem, że mój jest lekki. Wielki szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Heh klej oszczedzalem :-P drogi strasznie i wzmocnień skrzydła nie mam, bo mój podkład mega sztywny jest. Trzy kawałki zlamalem zanim udało się go wygrać. Dam 1mm węgla na natarcie w razie w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jakub ale Ci wyszło lekko... Dawałeś do centropłata dodatkowe żebra żeby było sztywniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jakub ale Ci wyszło lekko... Dawałeś do centropłata dodatkowe żebra żeby było sztywniejsze?Wyżej napisałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Wiem że pisałeś ale mi internet scięło i wysłało później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi