mankoot Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 /media /media wiatr 6 km/h masa do lotu jakieś 400g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 No pięknie , ale najlepsze to sam koniec filmu i pytanie " A mogę teraz ja pokierować ?? " , chyba dałeś córce ??? He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Gratulacje udanego oblotu Zrobiłem koła. Doszło 10g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ale fajnie się patrzy, gratuluje udanego oblotu. Komentarz na końcu filmiku faktycznie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 No pięknie , ale najlepsze to sam koniec filmu i pytanie " A mogę teraz ja pokierować ?? " , chyba dałeś córce ??? He heJak narazie cwiczą na sucho, a właściwie na mokro Straty mniejsze ;-) Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Mój dzisiaj dostał chłodnice bo kuny źle wygryzły chłodzenie i było mało skuteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Żeby nie było że tylko marudzę , nooo taki wlot to się rozumie .. cud miód !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Czy w użyciu była wyciskarka do modeliny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nie używałem wyciskarki choć próbowałem ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego szablonu. Wyciąłem otwór nożykiem i wyszlifowałem drobnym papierem ściernym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Dotarł napęd i slowly prawie skończony. Brakuje kół i muszę od nowa zrobić maskę. Waga gotowego do lotu wyjdzie coś koło 200-250 gram. Może jutro oblot, zobaczymy jak z pogodą będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To waga wyjdzie Ci podobnie jak w moim. Jutro też postaram się polatać i może nagram jakiś film. Mojemu dorobiłem błotniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No jest klasa. Ponosisz poprzeczkę coraz wyżej. Jakie masz śmigło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Łukasz widzę że kręci Cię to budowanie , coraz ładniejszy z tymi detalami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Grzegorz tak mi spasowało pracowanie z tymi podkładami że już myślę nad czymś nietypowym Jak mam tylko chwilę wolną to idę do swojego ..laboratorium,, i coś tam zawsze zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A to się zaczęło od Old Fogeya czy kleiłeś coś wcześniej ? , pytam bo masz zauważalny wysoki współczynnik CRD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Coś tam już dłubałem z różnym skutkiem ale jak zobaczyłem Old Fogeya kiedy do nas przyjechaliście i jak ,,to,, lata już wiedziałem że muszę takiego zbudować bo miało być ,,szybko i tanio,, (Twoje słowa) To Ty mnie zaraziłeś tak na poważnie tą ,,chorobą podkładową ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 He he no to ciesze się że to tak wyszło zwłaszcza że masz dryg do tego i fajnie że ktoś z okolicy coś tam sobie buduje i będzie to można na żywo sobie pooglądać jak się spotkamy na latanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Też się cieszę Pamiętaj o TSRAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No jasne że pamiętam ! ,każdą wolną chwile spędzam na treningach i obmyślam strategie ,ponoć te większe wolniej latają ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No jest klasa. Ponosisz poprzeczkę coraz wyżej. Jakie masz śmigło? Dzięki za uznanie mam silnik klasy 2204 1700kv (z halówki) i latam na śmigle 8x4 i pakiecie 2s 1100mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi