Michał P. Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czołem, Czy ktoś z obecnych na forum posiada tą pierwszą licencje by zasiąść za sterami prawdziwej maszyny? Zaczynam kurs w sierpniu w katowickim aeroklubie (na razie tylko teoretyczny) i zastanawiam się jak ściąć minimalnie koszty nalotu bo jedna godzina Cessną 172 kosztuje koło 350 zł. A muszę mieć tych godzin 40. W Czechach nalot można zrobić pewnie najtaniej, ale znowu dojazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam! Ja posiadam od kwietnia licencję PPL(A). Godziny do licencji wylatałem w Dęblinie, na cessnie 150, gdzie godzina lotu kosztuje 300zł. Jeżeli masz możliwość to przejdz szkoelnie na cessnie 150 jest tańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.