sionziom Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam, szukam planów extry pod depron, najlepiej 1-1,2m. Kiedyś były na forum plany extry depronowej ze szkieletem z balsy, niestety wszystkie linki gdzie mogła być są stare i nie działają, jeśli ktoś posiada owe plany proszę o podesłanie: sionziom@gmail.com . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 W tym temacie masz extre depron. O to chodziło? http://pfmrc.eu/index.php?/topic/49459-extra-depron-3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak, o tą ekstrę mi chodziło, tylko problem polega na tym, że są tylko podzielone plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 W domu mam chyba podzielone nawet na odpowiednie wilekosci płyty depronowe i deski balsowe. Ale to chyba powinno CI wystarczyć. Jak coś nie tak z plikami to pisz. Extra330_part_1_1.pdf Extra330_part_2.pdf Extra330_part_1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dziękuję bardzo za pomoc, tego potrzebowałem. Jeśli ktoś chętny, to złączyłem plany w całość i wrzuciłem do autocada. extra_330.dwg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi