tomcat144 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Od dawna kochałem ten temat. Teraz wracam po 10 latach przerwy w modelarstwie. Mam za sobą loty motoszybowcem teraz montuję mały akrobacik. Jak na razie loty odbywam na "śmietniku ruczaj" w Krakowie ( 2- 3 razy odwiedziłem Pobiednik- jednak to daleko jak dla mnie z Bronowic). Miło że można pogawędzić z kolegami po fachu wymienić się doświadczeniami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_73 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.