--mi-- Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Chcę przywitać się ze wszystkimi bywalcami forum. Od dłuższego już czasu śledzę tutejsze wypowiedzi. Jest to dla mnie gigantyczna skarbnica wiedzy. Zaczynam stawiać pierwsze kroki w modelarstwie RC. Dzięki Wam wybrałem swój pierwszy motoszybowiec Focus (klon Easy Stara). Właśnie dzięki Wam wybór nie był tak bardzo bolesny i już mogę to powiedzieć - nie był skuchą . Dziękuję Wam serdecznie. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam na forum Gratuluję modelu Jeśli będę mógł w czymś pomóc służę swoją skarbnicą :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam Nowego użytkownika )))) Mam nadzieje ze nierozbijesz szybko swojego Szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.