smardze23 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam. Czy w samochodach RC są regulatory? Ja osobiście posiadam samochód rtr i chce do niego dokupić nowe pakiety, czy muszę przy okazji dokupować regulator czy coś , żeby model mi czasem do końca pakietu nie rozładowywał, a przez to go nie zepsuł? Przy aktualnym pakiecie jak juz jest on praktycznie rozładowany to autko się zatrzymuje i zaczyna pikać i przy innym tez tak będzie robić?(w swoim autku oprócz silnika, serwa i odbiornika nic nie widzę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korrus Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Może masz odbiornik zintegrowany z regulatorem. Jeśli jednak kupisz pakiet o takim samym typie i napięciu wszystko będzie działać tak samo. Dobrze by jednak było żebyś napisał jaki dokładnie masz model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smardze23 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dirt Warrior Sport firmy Carson. Aktualnie jest w nim pakiet li ion a ja mam zamiar kupić li po o takim samym napięciu , będzie tak samo działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korrus Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Będzie działać tak samo. Wrzuć jednak zdjęcie środka bo może masz osobno odbiornik i regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smardze23 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korrus Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Wygląda jednak na to że masz odbiornik i regulator w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi