skeight Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam. Mam aparature Hitec Eclipse 7 i kabel do podlaczenia jej pod port LTP. No wiec podlaczylem zainstalowalem jakies parallel port joysticks sterowniki itp i...no wlasnie...nic :/ Wchodze w kontrolery gier-> wlasciwosci aparatury i nic :/ nie dzialaja zadne osie ani przyciski :/ Dodam ze przy tych samych ustawieniach u kolegi wszystko dziala na tej samej aparaturze polaczone tym samym kablem. Co moze byc nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 |Jak masz WIN XP to będą problemy z podłączeniem przez LPT.Przerabiałem ten sam problem i odpuściłem.Podłączyłem radio przez wejście audio i działa.Być może zależy to od płyty główniej, ja mam ASUSA P4P800X i na niej nie dało rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skeight Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ehh...znalazlem cos takiego: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1510 . Jednak troszke drogi jest :/ mozna dac jakas przejsciowke do tego co mam lub po prostu zrobic taki kabel? Jezeli tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Na allegro te kabelki są po 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 mi na xp pro działa działa bez problemu , na home nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skeight Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ehh nic z tego nie rozumiem :/ Co to jest taka skrzyneczka przy kablu z napisem Interface usb? :/ Nie mozna po prostu podlaczyc tej cholernej aparatury zwyklym kablem pod usb? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.