ci3jk4 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Cześć, Mam na imię Michał, latam od 4 lat, w 90% kopterami, ale również kilka samolotów już skatowałem. Mieszkam w okolicach Gdańska. Głównie udzielam się na sąsiednim forum o tematyce fpv, ale stwierdziłem że i tutaj dobrze by założyć konto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ci3jk4 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Hmmm, tylko, że podałem wszystkie wymienione. Z zastrzeżeniem takim, że przy rejestracji obowiązkowy jest tylko miesiąc i rok urodzenia. Rocznik 85 więc będzie te 31 latek:) A przepraszam, to dzień i miesiąc a nie miesiąc i rok. Już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi