kocman Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ukłon powitalny dla wszystkich zarejestrowanych Zapaleńców, Pasjonatów, Ekspertów, Modelarzy, Pilotów itd.Pragnę się wkupić ładnym powitaniem w łaski wszystkich tu obecnych.Mam na imię Karol i zaszczepił się we mnie intruz dotąd nie znany, nazwą go.... modelarstwo, może zabawa rc, a może syndrom dziecięcego niedosytu zabawkowego - nie wiem jak to nazwać , na tym etapie mogę powiedzieć tylko, że się zaraziłem . Od 3 lat miałem na regale: - Lame v 4 która została rozbita na wszystkie możliwe sposoby - w obecnej chwili wszystko się kręci i na tym koniec (nielot) - belt-a cpx który czytaj jak w powyższym - jednak doprowadzony do ładu jest w ciągłej eksploatacji o dziwo. - toto-0 - obecnie w produkcji poza lotnikami jest jeszcze garaż a w nim 2 x czterokołowe potwory traxxas-a - slash 4x4 1:10 - rustler vxl 1:10 Obecnie jestem na etapie symulatora rc i dlatego chyba po opanowaniu podstaw na symku belt "żyje" po kilku udanych próbach robienia ósemek. Od kilku tygodni czytam, dowiaduję się i szukam info, które mogło by mi pomóc w wejściu szerzej w tematy modelarstwa RC. Myślałem że mi to minie, ale niestety minąć nie chce, co jak już zauważyłem odbija się na budżecie domowym. To chyba tyle o mnie. Jeszcze raz wszystkich witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi