Andrzej T Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ładnie to wygląda , masz skilla. Pozdro z Plymouth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ładnie to wygląda , masz skilla. Pozdro z Plymouth Hehehe 5 lat mieszkałem w Plymouth pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 SK jaki będzie? Listewkowy czy profilowany? Frezowane wygląda o niebo lepiej od palonego laserem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 SK jaki będzie? Listewkowy czy profilowany? Frezowane wygląda o niebo lepiej od palonego laserem. A taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czyli profilowany. Szybko to leci kiedy oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mniej więcej tak się prezentuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czyli profilowany. Szybko to leci kiedy oblot? Pewnie jak tylko pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Pewnie jak tylko pogoda dopisze A weź traf w ten jeden dzień w roku. Tylko szkoda, że nie spalina.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Buduj Robert buduj, jakieś postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Robi się robi,tylko czekam aż właściciel 1 Wicherka czyli projektant skończy swój a ja w miedzy czasie poprawiam swoje cnc wymiana silników itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Nie obijam sie pracuje przy nim jak mi czas pozwala a mały to on nie będzie a odkurzacz przy maszynie to standart 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Końcówki dźwigarów nie powinny być do góry? Myślę że wyglądałyby lepiej, ale to tylko moje widzimisię Ładny tartak w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Końcówki dźwigarów nie powinny być do góry? Myślę że wyglądałyby lepiej, ale to tylko moje widzimisię Ładny tartak w tle Końcówki są ok tam jeszcze będzie element z balsy 6mm no i robię go tak jak autor zaprojektował mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Hej,hej, budujesz coś? bo coś ścichło w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Czekam na sklejke z pl a nie spieszy mnie się za tydz mam urlop cos porobie ważne ze mam nowa aparaturę bo moja poprzednia made in china popsula sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Siemka wszystkim co lukaj na ten temat mam urlop i nie stety ze wzgledu ze jest zarabista pogoda,jestem na wyjezdzie powracam do modelarstwa po urlopie PS sorki za nie Polskie slowa korzystam z pozyczonego laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Hej, coś długo nic nie słychać w temacie. Czekamy na postęp w budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Za miesiąc wracam do Polski,takze zacznę budowę od początku w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi