TRH Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam, Kupiłem kiedyś na giełdzie niekompletny helikopter i chciałbym go zreanimować. Do kompletu brakuje mi zasilania/pakietu (nie wiem jaki był oryginalnie), aparatury i kabiny(najmniej istotne). Helikopter jest duży ok 70cm, jednak nie jest to na moje oko laika jakiś super sprzęt. Dwu wirnikowy i posiada 2 serwa do regulacji kąta łopat, z czego wnioskuje że jest 4 kanałowy. Poniżej zdjęcia istotnych (według mnie) elementów. Prośba do doświadczonych modelarzy żeby rzucili okiem, może ktoś coś rozpozna i pomoże mi w odpowiedzi na kilka pytań. Oczywiście posiadam do niego łopaty i ogon, tylko niewygodny w obyciu był więc odkręciłem. Aha oba silniki i oba serwa działają bo sprawdzałem na krótko. Z góry dziękuję za każdą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 W moim odczuciu gra nie warta świeczki. No chyba, że Twoim głównym celem jest po prostu reanimacja, to co innego. Kup sobie za 30$ v911 i da Ci więcej frajdy niż ten. Będzie DZIAŁAJĄCY, prawie niezniszczalny i jedno wirnikowy. W pilotażu nawet prostszy pomimo malutkiego rozmiaru. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi