Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam wszystkich uczestników tego fora !!! Jestem Michał mieszkam w Podolszynie Nowym, znajduje sie on w pobliżu Warszawy. We wrześniu zacznę naukę w klasie III Gimnazjum. Z tego fora znam Emila i Macieja Poz, chodzimy do jednej klasy i razem z nimi planuje zacząć od września znowu uczęszczać na modelarnię (chodziłem tez w 1 klasie ale doszedłem już prawie do kategorii rc i w drugiej klasie nie miałem zbyt dużo czasu). Planuje się podszkolić bardziej i nabrać wprawy w robieniu modeli i ewentualnie potem zająć się samolotami z napędem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam serdecznie i życzę dużo wytrwałości, cierpliwości i udanych lotów. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.