tomaszg6 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam . Mam pytanie odnośnie aparatury sanwa sd-5g na które nie mogę znaleźć odpowiedzi w internecie jak i w instrukcji mianowicie czy wie ktoś z szanownych kolegów ja przywrócić taką aparaturę do ustawień fabrycznych ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 http://www.manualslib.com/manual/878883/Airtronics-Sd-10g.html?page=10 - jakieś 15 sekund z wujkiem, W hameryce toto wystepuje pod nazwą Airtronics i tak sie lepiej szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Niestety nie pomogło potrzebuję totalnego hard resetu bo poucuekały kanały np.na trzecim od przepustnicy nic się nie dzieje po prostu jakby był uszkodzony Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi